Кои сме ние

Еdu.tuk-tam.bg е проект, създаден и развиван от организация на българите с образование в чужбина, които вярват в България – сдружение „Тук-Там“.

Целта на проекта е да сподели от първа ръка полезна и практична информация за водещи университети и специалности в чужбина, за да ориентира учениците и кандидат-студентите в избора им на висше образование.

Информацията на уеб сайта е подбрана от настоящи или бивши български студенти зад граница. Интервютата отразяват искрени и лични мнения за университети и специалности по света. Сайтът включва също така база данни с чужди университети и практическа информация във формата на блог статии относно процесът на кандидатсване, намиране на стажове, работа и жилище. Актуални и полезни класации на различните университети целят да подпомогнат процеса на избор на желаещите да учат в чужбина.  Тук ще намериш информация относно всички въпроси, които те вълнуват, както и ще можеш да се включиш в някое от отразените от нас събития.

Вярваме, че заслужаваш да обиколиш света, да получиш качествено образование и да преследваш мечтите си.

След като вземеш максимума от образованието и опита ТАМ, ще те чакаме ТУК, за да направим заедно България още по-добро място.

Share this