Изложение за Образование в Холандия

Holandiya

Най-голямото и добро изложение на Холандски Университети в София и Варна, България!

За седми пореден път, UNIFY – единственият специализиран консултант за Образование в Холандия, организира най-интригуващото събитие в сферата на образованието – Холандски дни или Дни на Образованието в Холандия. Специално за Вас, ние сме поканили като участници 10 от най-добрите холандски университети спрямо последните класации за изминалата година.

ЗАЩО ДА ГО ПОСЕТИМ?
Защото Дните на Образованието в Холандия е най-голямото изложение за образование в Холандия и ще имате възможност да се срещнете с най-голям брой Холандски университети на едно място. Oбразованието в Холандия става все по-популярно, а за съжаление в България са много малко местата, където може да се информирате от първа ръка и да се срещнете със български студенти, които учат там и са готови да разкажат какво е да си студент в Холандия. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще ви разкажат и съдействат с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване напълно безплатно.

КОГА?
24 март 2017, петък, от 14:00 до 18:00 в София.
25 март 2017, събота, от 10:00 до 14:00 във Варна.

КЪДЕ?
В най-големия МОЛ Paradise Center, Sofia Event Centre, ет.3 в София.
В Графит Галерия Хотел на ул. Княз Борис I 65 във Варна.

СЪБИТИЕТО
В самата програма на двете събития сме планирали не само представянето на всички университети със собствени щандове, а и много интересни презентации, които ще ви запознаят по-добре с методите на преподаване в Холандия. Специални гости на изложението за образование ще са Посолството на Холандия в България, както и много настоящи студенти в Холандия, които ще разкажат от първа ръка “какво е да си български студент в Холандия”. По време на самото изложение, екипът на UNIFY, е подготвил за всички бъдещи кандидат-студенти в Холандия много полезна информация за кандидатстването, оформянето на документите, студентските профили, настаняването, таксите, живота в Холандия и още много други. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще са на ваше разположение по време на изложението Дни на холандскито Образование в София и Варна.

ТИ
Запиши се за събитието от тук.

Повече информация относно програмата, може да намерите тук. или във Фейсбук за София и Варна.

About This Event

AddressМОЛ Paradise Center, Sofia Event Centre, ет.3 в София
Start dateMarch 24, 2017
End dateMarch 24, 2017

Share this