MBA, Магистър и Бакалавър с британска диплома от всяка точка на света

 

28.0619-00

London School of Marketing, съвместно с ВВА представят новите си бакалавърски, магистърски и МВА програми на българските студенти при изключително достъпни академични такси (с възможност за семестър или година на място).

Искате да получите диплома, докато се намирате в България, от престижен Британски университет на достъпна цена? Квалификацията, която студентите получават е международно призната и е основана на „Qualifications and Credit Framework“ (QCF) – националната квалификационна система на Англия, Уелс и Северна Ирландия.
Завършвайки, получавате диплома от избрания от вас Британски университет от групата на British Business Academy.

За събитието:

Срещнете се с гост-лектор от Великобритания г-н Автар Бамра, Business Development Executive на London School of Marketing  на 28.06 /вторник/ от 19:00 – 20:30, който ще ни представи “Предимствата на онлайн образованието и перспективи за развитие” и ще разкаже за различните бакалавърски, магистърски и MBA програми.

Събитието ще протече под формата на “Дни на отворени врати” в рамките на които ще можете да се запишете за консултация (с предварителна регистрация на http://bul.bba.education/registration ) в зависимост от вашите интереси:

28.06 /вторник/

13:00 – Бизнес администрация и Мениджмънт – световни тенденции и успешна реализация
14:00 – Маркетинг и иновации – дигитален маркетинг за успешен бизнес в световен мащаб
15:00 – Международна кариера, чрез бакалавърска степен, която ще ви даде отлични познания за международните счетоводни стандарти
16:00 – Компютърни науки – професиите на бъдещето
17:00 – Мениджмънт на човешките ресурси – лидерство и професионализъм в управлението на персонала
18:00 – MBA – основа за успешна кариера

29.06 /сряда/

По време на втория ден заинтересованите ще имат възможност да се възползват от индивидуална консултация с представител на новите програми към British Business Academy от Великобритания. Консултациите ще се извършват по предварително определен график.

Регистрирането за лична консултация и присъствие на събитието става предварително на следния адрес: http://bul.bba.education/registration

About This Event

Start dateJune 28, 2016
End dateJune 28, 2016

Share this