Luxembourg School of Business търси млади българи!

Здравейте! Казвам се Мария Тодорова и искам да ви представя Luxembourg School of Business. Това е едно от най-младите бизнес училища в Европа и първото и единствено в Люксембург. Създават го преди около 2 години двама млади и амбициозни мои приятели, вече успяли в своите кариери, виждайки възможността за и необходимостта от един инкубатор на бизнес лидери в сърцето на Европа и едно от местата с най-голяма концентрация на икономическа активност не само на нашия континент, а и в целия свят.

Младата възраст на Luxembourg School of Business и неговите МВА програми е едно от неговите най-големи предимства. Двамата създатели са амбицирани да се възползват в максимална степен от уникалните условия предложени от бизнес средата на Люксембург и да предложат един изключителен продукт. Подпомогнати от партньора си Zagreb School of Economics and Management, считано за най-доброто бизнес училище в източна Европа, а и благодарение на своята собствена мрежа от контакти,  те бързо намират елитна група от професори от институции като Harvard Business School, MIT Sloan School of Business, Duke Fuqua School of Business, Michigan University Ross School of Business, както и представители на top management на някои от най-големите европейски компании. Създават връзки с над 60 компании в Люксембург благодарение на своите Executive Education Seminars, както и  Consulting Projects, които са задължителна част от двете МВА програми (Full Time и Weekend).

Една от главните амбиции на младите предприемачи е да съберат екслузивна група от МВА студенти, състояща се от представители на всички Европейски страни, което ще допринесе за взаимного развитие и разтеж на LBS и на неговите студенти. Програмите са насочени не само към работещите в корпоративния свят, а също търсят и насърчават млади предприемачи, които искат да разширят познанията, опита, контактите и възможностите си за развитие.

Какво може да ви предложи Luxembourg School of Business и какви са условията за кандидатстване – по-подробна информация ще намерите в следните линкове:

Въпреки че сроковете за кандидатстване за програмите, които стартират септември тази година са изтекли, Luxembourg School of Business е готово да разгледа кандидатури от млади амбициозни българи, за да може още тази година да се радва на бългаско участие в своето иновативно и интернационално начинание!

Share this

Submit your comment