QS World Grad School Tour

QS World Grad School Tour – София

Срещнете се с най-добрите университети в света по време на изложение за магистратури и докторантури в София

Дата: Събота 22 октомври 2016

Място: София Хотел Балкан, 13:00-18:00

Най-добрите университети в света от Австрия, Франция, Испания, Швейцария, Саудитска Арабия и Англия идват в София с QS World Grad School Tour с изложение за магистратури и докторантури, за да се срещнат с български студенти и млади професионалисти, които се интересуват от след дипломна квалификация.

Според последните проучвания на Universities UK до 2022 над 2 милиона работни места ще изискват повече умения. Само диплома от университет няма да бъде достатъчна, за да може кандидатът да намери мечтаната работа и тези, които се стремят към по-добра кариера биха могли да придобият повече умения чрез след дипломна квалификация. Събитието на QS предоставя информация за богат избор от магистратури и докторантури в сферата на счетоводството и финансите, Бизнес и мениджмънт, Комуникации и медии, Право, Инженерство, Международни отношения и много други.

Участващи училища:

Diplomatic Academy of Vienna, WU Vienna, ESCP, IE Business School, St. Gallen, King Abdullah University и University of Glasgow

Посетителите на събитието ще се срещнат лично с директорите по прием  и ще научат повече за обучението в чужбина, ще имат шанс за създаване на контакти с вече завършили студенти, както и информация какви са кариерните възможности след завършването.

 Допълнителни ползи от събитието?

  • Директни срещи с директорите на топ университети от цял свят, които предлагат голям избор от магистратури и докторантури
  • Създаване на контакти и обмяна на опит с завършили водещи университети, както и други кандидати
  • Експертни съвети за подготовка за тестове, финансиране и кариерно развитие
  • CV консултации и професионална Linkedin снимка
  • Всички присъстващи ще имат шанс да кандидатстват за ексклузивни стипендии на стойност US$1.7 М от QS и партньори)
  • Безплатен QS World Grad School Guide за първите 100 посетили събитието)

Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация.

За да резервирате мястото си кликнете тук

Share this

Submit your comment