Westfälische Wilhelms- Universität Münster, Фармация

Име Десислава Кацкова
Държава Germany
Университет Westfälische Wilhelms- Universität Münster
Специалност Фармация
Сфера Health care
Ниво Bachelor (Бакалавър)

За университета

Разкажи повече за твоята специалност (на какъв език е, как я избра, каква е нейната перспектива)? Следвам фармация на немски, тъй като това е специалността, която ми хареса с оглед на това, че химията ми е страст. На немски, защото виждам по-голяма перспектива за развитие в индустрията в Германия.

Кое ти хареса и не ти хареса в университета? Харесват ми безбройните възможности за развитие несвързани с конкретна специалност- спортове, езици, кръжоци, почти безплатни към университета. Невероятните библиотеки и какви ли не улеснения за студенти.

За града и държавата

Кое ти хареса и не ти хареса в града? Мюнстер е невероятен студенски град, в който заедно живеят безброй много студенти, но същевременно отбрана класа заможни възрастни хора, както и доста семейства с деца. Съчетава в себе си романтиката на селото и възможностите на града. Пълен е със зайци и колела и е безкрайно красив и уютен като малко бижу в голямата провинция.

Финанси

Колко струва обучението и живота (храна, жилище, пътни разходи)? Много зависи от човека. Един може с 450 евро да живее прилично тук, на друг и 1000 няма да са му достатъчни.

За финал

Какво правиш или ще правиш след завършване? Бих била щастлива да имам възможност за развитие във фармацевтичната индустрия.

Share this

Submit your comment