WU Executive Academy с нови стипендии

WU Executive Academy с нови стипендии по енергийно управление и европейско бизнес право

От тази година WU Executive Academy предлага два вида нови частични стипендии за експерти, които работят или планират да работят в сферата на възобновяемите енергийни източници и „умното“ потребление – а именно Renewable Еnergy стипендии и Smart Utility стипендии.

И двата вида грантове са за Професионалната МВА програма по Енергийно управление на бизнес училището, която започва през ноември тази година. Срокът за кандидатстване със стипендия е 27 юни.

Професионалната МВА програма по Енергийно управление е тройно акредитирана от AACSB, AMBA и EQUIS, и включва международни резиденции в САЩ, Бразилия и ОАЕ. Създадена от членове на ОПЕК и други международни организации, програмата предлага едни от най-новите академични и бизнес познания в сферата. Средната възраст на участниците е 36 години, като повечето от тях притежават над 12 години професионален опит в секторите енергетика и финанси.

WU Executive Academy ще предлага и нови стипендии за магистърската програма по европейско бизнес право, която също стартира през ноември 2016 г. Срокът за кандидатстване със стипендия е 27 май.

Програмата по европейско бизнес право има за цел да развие по-доброто разбиране на мениджърите за правните проблеми в различните европейски държави. Този транснационален подход на програмата улеснява усвояването на основните правни принципи, илюстрирани с примери от правните системи на няколко държави-членки на Европейския съюз. Специално внимание се отделя на правото на ЕС.

Повече за програмите и стипендиите на WU Executive Academy може да научите на сайта на бизнес училището или чрез електронна поща на scholarship@wu.ac.at .

Освен това, WU Executive Academy ще представи програмите и стипендиите си на 11 май в София в рамките на Access MBA.

 

За повече информация:

Ивана Сучева

ivana@vmc.bg

t: +359 2 8511 393

m: +359 882 100 556

 

 

За WU Executive Academy

WU Executive Academy е част от Виенския университет по икономика и бизнес (WU), най-големият бизнес университет в Европа, който притежава повече от 100-годишен опит и отлична репутация в областта на образованието за мениджъри. Той се нарежда сред най-добрите бизнес университети в света.

 

Портфолиото на WU Executive Academy включва MBA програми и магистърски програми по право, университетски програми за сертификати, както и краткосрочни специализирани курсове. През последните години бизнес училището се превърна в един от водещите доставчици на обучение за мениджъри в ЦИЕ.

 

WU Executive Academy е тройно-акредитиран и един от общо двата бизнес университета в немскоезичния свят, които са изпълнили високите стандарти за качество на акредитациите EQUIS, AMBA, а от 2015 г. и на AACSB.

 

Всяка година, близо 750 студенти, около 1200 мениджъри и специалисти от над 75 страни избират програмите на WU Executive Academy. В момента, обучението по тях се провежда в резиденции в над 15 страни на три континента.

 

Като част от WU, WU Executive Academy осигурява и достъп до научния опит на около 1200 преподаватели и експерти в над 200 партньорски университети от цял свят. Знанията, които WU Executive Academy предлага се актуализират редовно и са с незабавно практическо значение благодарение на високия научно-изследователски капацитет, с който бизнес училището разполага.

Share this

Submit your comment